Horeca Manager

Functie

Als Horeca Manager gaat jouw focus naar het goed functioneren van de verschillende outlets.
Je bent verantwoordelijk voor het operationele aspect , maar houdt daarbij zeker ook het strategische en de administratieve kant nauwlettend in het oog.

Bijkomende verantwoordelijkheden die je als managementlid aangaat, zijn

motiveren en coachen van de vaste en flexibele medewerkers personeelsbeheer ; planningen, trainingen en contact met interimkantoor HACCP controles menu - en prijsbepaling van events voorraadbeheer ; besingen en stockbeheer, optimalisatie van het systeem en contacten met leveranciers administratief verantwoordelijk voor de budgetten , rapporteringen , foodcost , personeelskost , beheer P&L ,,... nodige acties uitwerken en opzetten om de productiviteit te verhogen aantrekken van bedrijven voor de verhoging van het aantal (bedrijfs) evenementen die in het park plaatsvinden nauwe samenwerking met de marketingafdeling Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft volgende competenties

een persoon met veel energie , enthousiasme innovatief komt met ideeën en neemt de vrijheid om zaken te initiëren Bachelor (denk-)niveau analytisch inzicht, goede administratieve en cijfermatige kennis hands-on , springt bij waar nodig probleemoplossend , je kan inspelen op onvoorziene situaties een echte peoplemanager en coach naast kennis van het Nederlands, is een woordje Frans en Engels handig leidinggevende ervaring , bij voorkeur binnen een horeca-omgeving enigszins administratief onderlegd en kennis van Excel Voorraden beheren
Tekorten vastsen
Besingen plaatsen De activiteiten van het personeel controleren De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren Het jaarbudget opsen
Resultaten controleren Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie De dienstverlening coördineren en controleren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken Aanbod

We bieden je een uitdagende en uitgebreide job aan binnen een omgeving waar plezier centraal staat. Daarbovenop worden eigen inbreng en creatieve ideeën zeer gewaardeerd!
Naast een marktconform salaris, krijg je maaltijdcheques en nog enkele andere extralegale voordelen.

De werkuren spelen zich enkel overdag af, waardoor je een goede work-life balance kunt hanteren. Weekendwerk hoort er enigszins bij, maar (afhankelijk van de periode) ook zeker mogelijk om tot meerdere weekends vrij te hebben per maand.

Solliciteren

Delphine Van Snick


 


Horeca Manager
2024-04-27 - 2024-06-17

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: ANTWERPEN
Bosmanslei 32
Land: België
Postal Code: 2018
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share